Naar het subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad

Hoera, het is vakantie! Uiteraard wordt er dan lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan, maar van tijd tot tijd willen jullie natuurlijk ook wat gezelligs doen met de kinderen. Veel mensen denken dan gelijk aan een dagje naar de dierentuin of een pretpark. Of als ze geen hele dag weg willen, dan wordt er vaak gekozen voor de bioscoop. Maar wat zeker niet vergeten mag worden is een subtropisch zwembad. Plezier gegarandeerd!!

Subtropische sferen

Is het buiten koud, ligt er sneeuw en waait de wind hard? Dan wil je het liefst thuis op de bank onder een dekentje zitten, lekker warm. Maar jouw kinderen willen natuurlijk ook iets leuks doen. Dan is een subtropisch zwembad de perfecte oplossing. Zodra je binnenkomt, voel je de aangename temperatuur al. De sfeer is daar geweldig. Het voelt alsof je in een ander land bent! Een subtropisch zwembad staat vaak vol met mooie bomen en planten. Je waant je echt in de tropen!

Veel te doen

Heb jij nog kleine kinderen die geen zwemdiploma hebben, dan kan je met hen naar het kinderbadje gaan. Hier is vaak veel te beleven voor hen. Vaak is er een klein glijbaantje en zijn er diverse sproeiers waar kinderen veel plezier mee kunnen maken.  Als jouw kinderen groot genoeg zijn en zelf kunnen zwemmen, omdat zij hun zwemdiploma hebben, dan kan jij met een boek langs de kant gaan zitten. De kinderen vermaken zich wel in een van de vele zwembaden. Vaak zijn er in dit soort zwembaden ook verschillende waterglijbanen. Kinderen vinden dit geweldig. Ook het golfslagbad en de wildwaterbaan zijn populair bij kinderen. Als je even genoeg hebt van jouw boek, dan kan je gaan relaxen onder de hoogtezon. Ook kan je gaan genieten van de heerlijke temperatuur in het bubbelbad of de sauna. Uiteraard moet je ook zeker even met de kinderen mee een duik nemen in hun favoriete bad of samen met hen van de glijbaan af gaan, want dat vinden ze vast en zeker erg gezellig! Er is dus voor iedereen wat te doen.

Dagje weg

Het is mogelijk om voor een paar uurtjes naar het zwembad te gaan, maar meestal willen de kinderen hier niet snel meer weg. Daarom kan je er beter een dagje uit van maken. In het zwembad kan je tussendoor wat lekkers eten en dan kunnen de kinderen weer een paar uur verder zwemmen. Je kan er voor kiezen om zelf eten en drinken mee te nemen, maar het is ook mogelijk om eten en drinken te kopen in het zwembad. Je kan het dagje weg dus zo duur of goedkoop maken als jij wilt. Veel plezier!

Voor meer informatie spreek met Bad Hesselingen


Delen